Prosim poradte mi nejaky notebook do 900-1000€, ktory by mi zvladal utiahnut rychlo autocad a sketch (mozno aj sims
Alebo ked tak co by mal obsahovat- na co sa mam zamerat. Dakujem
odporučil by som ti tento: » www.alza.sk/hp-pavilion-pow...
- výborný pomer cena/výkon
- numerická klávesnica
- tenký, dobre prenosný
- atraktívny vzhľad
ale samozrejme za menej peňazí zloíš desktop s rovnakým výkonom, mono aj lepším. to len ak naozaj nutne potrebuješ ntb, inak by som išiel radšej do desktopu (výhoda je aj veľký monitor a tým pádom lepšia práca s takýmito programami)
"AutoCAD is very power hungry when it comes to the GPU first, then the RAM, and finally on the CPU, in that order, and has always been so."
Problem GPU je ze ceny raketovo narastli kvoli minerom, takze blby cas na kupu. Tj treba hladat nieco co nieje uplne top a uz sa moc nepouziva na mining, teda gtx 1050 je asi dobry vyber. RAM min. 8GB a ak by sa dalo tak 16GB je future proof. CPU sa odporuca s 3GHz vykonom na jadro, takze to by malo byt ok.
Ak ti nevadi ze budes vyzerat ako profi hrac tak vykonovo odporucam toto: » www.gearbest.com/laptops/pp_1053... , za 735.01€ neni moc o com. Ma 8GB RAM ale popripade si ju vies zvacsit az na 32GB keby si potreboval. Odporucam dopravu EU Express a tou by si sa na 99% mal vyhnut dph-cke cize ta to nic viac nevyjde. Zaruka je tam 1 rok ale asi to uz das normalne do nejakeho servisu keby daco (dobre eferencie maju "BGA opravy").
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
- výborný pomer cena/výkon
- numerická klávesnica
- tenký, dobre prenosný
- atraktívny vzhľad
Problem GPU je ze ceny raketovo narastli kvoli minerom, takze blby cas na kupu. Tj treba hladat nieco co nieje uplne top a uz sa moc nepouziva na mining, teda gtx 1050 je asi dobry vyber. RAM min. 8GB a ak by sa dalo tak 16GB je future proof. CPU sa odporuca s 3GHz vykonom na jadro, takze to by malo byt ok.
Ak ti nevadi ze budes vyzerat ako profi hrac tak vykonovo odporucam toto: » www.gearbest.com/laptops/pp_1053... , za 735.01€ neni moc o com. Ma 8GB RAM ale popripade si ju vies zvacsit az na 32GB keby si potreboval. Odporucam dopravu EU Express a tou by si sa na 99% mal vyhnut dph-cke cize ta to nic viac nevyjde. Zaruka je tam 1 rok ale asi to uz das normalne do nejakeho servisu keby daco (dobre eferencie maju "BGA opravy").